Szórakozás

Megmutatta otthonát az X-Faktor csodabogara

A Fókusz stábja ellátogatott Bartra, a különleges hangú Barna Gergely szülővárosába.

Csak a fekvő nyolcasok rajzolása tudta Barna Gergőt megnyugtatni az X-Faktor első válogatóján, fellépés előtt. Különleges hangjától viszont szinte mindenkinek felállt a szőr a kezén a stúdióban. A mentorok is elérzékenyültek a szívszorító dal hallatán.

A 18 éves fiú Barton él a szüleivel vadonatúj otthonukban. Gergő az iskolán és a munkán kívül mindig otthon, az ő kis birodalmában tartózkodik. Állandóan olvas, tanul vagy énekel. Édesanyjával a szomszéd faluban dolgoznak egy élelmiszerboltban eladóként, a fiú életében a legfontosabb mégis az éneklés. Minden délután bejárja az egész házat és a kertet is, közben pedig kedvenc slágereit gyakorolja.

Egyéb teendői mellett Gergő másik szenvedélyének, a táncnak él: öt évvel ezelőtt csatlakozott a helyi néptánccsoporthoz. Állítja, hogy bár nem szívügye a sportolás, a néptáncóra viszont simán felér egy félórás futással.

A Rocktenors tagjai – Márk, Zoli és Márió – egy titkos búvóhelyen, egy eldugott, gyönyörű kis halastó partján, Szigethalom határában készülnek X-Faktoros produkciójukra, ahol sem a csukákat, sem a horgászokat nem zavarja a rögtönzött énekpróba: a fiúk egy musicalből adnak elő egy részletet, hogy megmutassák, bizony ők nem csak keményrockot tudnak énekelni.

A fiúk második otthona a művelődési házban található színház. A három fiú ott találkozott először még hat éve, és ott kezdődött mindegyikük énekes karrierje is. Számos musicalben és zenés darabban léptek már fel a Magyar Lovas Színházban is.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik