Szórakozás

Lehullt a lepel a valóságshow női mezőnyéről

Bemutatkoztak a szexi ÖsszeEsküvők.

Férjvadász lányok, csinos háziasszonyelöltek keresik a TV2 kamerái előtt a következő hónapokban az igazit, azt a férfit, aki talán életük végéig hű társként tart ki mellettük. Az agilis menyasszonyjelöltek között van dögös táncosnő, életművész, ravasz krupié, komoly bírósági jegyző, és egy mindössze 18 éves tanuló is.

Dukai Enikő Londonból utazott haza a show kedvéért. Azt mondja, most 24 éves korára érzi magát eléggé érettnek ahhoz, hogy férjhez menjen. A fiatal szőkeség már most tudja, mivel vegye le lábáról leendő kiszemeltjét és anyósjelöltjét.

“Attól leszek jó feleség, hgy borzasztóan szeretni fogom a férjemet, és ha ezt látja az anyós, akkor nem lehet probléma Minden kapcsolat azon múlik, hogy képesek legyünk kompromisszumokat kötni, és ha szeretsz valakit, akkor tudsz adni és ha a párod is ilyen, akkor szerintem működhet” – nyilatkozta az Aktívnak Enikő, aki egyébként egy étterem menedzsereként dolgozik az angol fővárosban.

Enikővel ellentétben a 27 éves Bodóczky Zsanett szereti, ha megmondják neki, mit tegyen, még azt is, hogyan viselkedjen. Bár sok férfinak úgy tűnhet, ő egy igazi álomfeleség, a 23 éves pedikűrös, Gere Zsíros Petra még rajta is túltesz: süt, főz takarít, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. Ráadásul a szerbiai lány nem egy ideges típus, nehéz kihozni a sodrából.

A mezőny egyik favoritja mégis Majer Mása lehet, egy kisfiú és egy kislány anyukája, így háziasság terén bőven neki van a legtöbb tapasztalata. Mint mondta, nem apukát keres a gyermekeinek, hanem a saját boldogságát szeretné megtalálni a műsorban.

Bár most még úgy tűnik, a 12 arajelölt nagyon jó barátnők, a szende szőke, a vadóc barna, és a kimért fekete szeptember 16-tól bosszúéhes ellenfelekké válnak, hiszen nem kevesebb a tét, mint a boldogság és az álomesküvő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik