Szórakozás

Féltik az X-Faktortól a fiatal énekest

Keresztes Ildikó máris védelmező szárnyai alá vette az érzékeny Gergőt, aki állandó lelkiterrorban élt iskolatársai miatt.

Barna Gergely megszeppenve, bátortalanul lépett az X-Faktor színpadára szombat este. A fiatal fiú gyámoltalansága még a zsűrit is meglepte, előadásával azonban hamar rácáfolt a tehetségében kételkedőkre és a Mad World című számmal azonnal lenyűgözte a közönséget.

A 18 éves felfedezett már bemutatkozó kisfilmjében is elmondta, hgy rengeteg bántásnak volt kitéve gyerekként. Iskolatársai gyakran cikizték és megszólták különc viselkedése miatt. Gergő ugyanis soha nem sportolt, nem vette ki a részét a focimeccsekből és a lányok ostromolták kegyeikkel. Minden nap görcsbe rándult gyomorral indult iskolába és az találgatta vajon aznap milyen sértő megjegyzést vágnak hozzá a folyosókon.



Gergő most szüleinek szeretne bizonyítani, akik egyáltalán nem féltik fiukat a tehetségkutatól. Keresztes Ildikó azonban nem tudja, hova vezethet majd Gergő túlzott érzékenysége, ezért már most védelmező szárnyai alá vette a tehetséges énekest.

“Lenyűgöző volt az előadása, elvitt minket egy olyan világba, hogy nem is emlékszem,mi történt velem abban a pár percben, amíg énekelt. Ezt hívják karizmának, tehetségnek, ami a legnagyobb kincs ezen a pályán. Minden igazi tehetség érzékeny lelkű, őszintén tisztelem azért, hogy belevágott az X-Faktorba, de féltem őt, és fogalmam sincs, hova vezethet az érzékenysége. Azon leszek, hogy segítsek neki. Bízom abban, lesz elég ereje, hogy a benne rejlő csodát megmutassa a legjobb 150 között” – nyilatkozta a Borsnak a tehetségkutató egyetlen női mentora.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik