Szórakozás

Hugh Jackman különös bejelentést tett

A nálunk forgató világsztár a reptéren még teljesen mást állított régi, magyar emlékeiről.

„Imádom Budapestet, nagyon gyönyörű város. Amikor megérkeztem, azt hittem, már jártam itt, de tévedtem. Ez azért van, mert amikor még hátizsákos turista voltam, néha kicsit többet ittam a kelleténél” – mondta a Fókusznak Hugh Jackman.

Az X-Men filmek főszereplője még szerdán délután érkezett magángéppel hazánkba. Akkor azt mondta, örül, hogy újra Budapesten lehet, 20 évvel ezelőtt ugyanis már járt a magyar fővárosban.

Csütörtök reggel már a Blaha Lujza tér mögött kezdett a világ legszexibb férfijává választott színésze. A testőrök minden lépését figyelték. A világsztár elárulta, a reklámfilmforgatás mellett már egy városnéző sétán is részt vett: a Nemzeti Múzeum például teljesen lenyűgözte.

Jackmannek mindenkihez van egy jó szava, szívesen integet és beszélget a stábtagokkal is. A forgatások szünetben pedig mindig visszanézi a jeleneteket.

Az ausztrál színész, úgy tűnik, elég hamar megkedvelte a magyar nyelvet. Információk szerint a forgatás még szombaton is folytatódik a belvárosban, így érdemes nyitott szemmel járni, hátha összefuthatnak vele.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik