Szórakozás

Kiéhezve várják hazánk lányai a szexi fimsztárt

Igazán nem lehet okunk a panaszra: Brad Pitt után a világ egyik legszexibb színésze, Hugh Jackman is Magyarországra jön.

A 42 éves ausztrál színészt szeptember 3-án a Nagy Közös Tánc nevet viselő “flash mob” megmozdulásra várják a Vörösmarty térre. A rendezvényen több százan gyűlnek majd össze, hogy elropják többek között azt a koreográfiát is, amelyet az X-Men sztárja táncolt el az egyik üdítőital-reklámban – írja a NapiÁsz Online.

A világ aktuális sármőrét a szépségkirálynők, Freire Szilvia és Kocsis Korinna is nagyon várják már.

“Imádom, ha egy férfi tud táncolni! Persze számít a kinézete is, hiszen először az fogja meg az embert, de aztán az lesz a fontos, hogyan látja a világot, hogyan viszonyul hozzám, és a kapcsolatunkhoz. A humor pedig mindent visz!” – árulta el az éppen szingli Freire.

Kocsis Korinna bár éppenséggel nem szingli, bevallotta, őt sem hagyja hidegen a szexi híresség. “Boldog párkapcsolatban élek, szerelmes vagyok, számomra a párom a tökéletes férfi! Lekörözi akár Hugh Jackmant is, noha ő is jól néz ki!” – nevetett a szépség.

A női álmok irigyelt főszereplőjének szíve azonban – a rajongók legnagyobb bánatára – már 15 éve foglalt: Jackman egy ausztrál tévésorozat forgatásán ismerkedett meg a nála 13 évvel idősebb Deborra Lee-Furness-szel, egy évvel később hivatalosan is örök hűséget fogadtak egymásnak, majd örökbe fogadták a most 10 éves Oscart és az 5 éves Avát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik