Szórakozás

Wolf Kati felejthetetlen látogatása a rákból gyógyult kislánynál

Adrienn legnagyobb álma teljesült, amikor beállított hozzá az X-Faktor énekesnője.

Majdnem egy éve az RTL Klub tehetségkutatójában tűnt fel Wolf Kati, és majdnem egy éve egy kórházban fekvő súlyos beteg lány Katiból merített erőt. A 15 éves Adriennek az a vágy segített gyógyulni, hogy egyszer személyesen is beszélhet az X-Faktor versenyzőjével. Az énekesnő ezért nemrég úgy döntött, meglátogatja Mezőtúron a leukémiából kigyógyult kislányt – számolt be a Fókusz.

Adrienn betegsége 2009 márciusában kezdődött. 11 hónapot feküdt a szegedi gyermekklinikán. Kapott kemoterápiát, közben cukorbeteg lett és hasnyálmirigy-gyulladása is volt. Februárban kerülhetett haza. A tinit és két nővérét a nagymama neveli, időközben meghalt a lány nagypapája is. Öt évig kel tünetmentesnek lennie, ebből már két és fél év letelt, a család azonban minden percben retteg, hogy a leukémia újból előjön. Ráadásul jön a tél és a gázt kikapcsolták, mivel január óta nem tudták fizetni.

Kati természetesen nem ment üres kézzel. A lánynak adta különleges ékszerét, a szerencsét hozó nyakláncát, melyet az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjében viselt. A találkozást szervező alapítványtól pedig Adrienn egy biciklit és egy fényképezőgépet kapott. A kislány nagy vágya egyébként, hogy később szakács legyen, és mivel az első álma már teljesült és Kati is továbbadta neki a szerencséjét, reméljük egy saját kis kuktasapkára sem kell már sokat várnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik