Szórakozás

Egy vagyonba került az X-Faktor reklámja

A mentorok helikopterrel érkeznek az RTL Klub székházához a tehetségkutató reklámfilmjében.

Elkészült az X-Faktor második szériájának promója. A csatorna – csakúgy, mint tavaly – idén sem sajnálta a pénzt a beharangozótól, a tehetségkutató ítészeit, Keresztes Ildikót, Geszti Pétert, Malek Miklóst és Nagy Ferót egy modern helikopterbe ültették a forgatás kedvéért. Úgy tudni, ezzel az utóbbi évek egyik legdrágább televíziós promo kisfilmjét tudhatja magáénak az RTL Klub.



Az X-Faktor második szériája szeptember 3-án startol. Az első adásban az előválogató másfél órás összefoglalóját láthatják a nézők, az elődöntők várhatóan szeptember végén vagy október elején kerülnek képernyőre.
Ördög Nóra idén egyedül lép majd az X-Faktor színpadára, tavalyi párja, Sebestyén Balázs nélkül vezeti majd a tehetségkutató show-műsort. A szerkesztők rengeteg meglepetést ígérnek, például az előző évadban megismert énekesek is feltűnhetnek, egyikük különleges feladatot is kap. Király L. Norbert az X-Faktorhoz kapcsolódó internetes portálok számára készít majd riportokat a versenyzőkkel és a zsűritagokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik