Szórakozás

Hajsza: Gáspár Lacinak végig halálfélelme volt

Az énekes azt mondja, önhibáján kívül csöppent bele az ámokfutásba, amit már sohasem fog tudni elfelejteni; az egész élete lepergett előtte.

Pénteken reggel címlapon szerepelt a hír, miszerint az Megasztár énekesét szerda este rendőrök üldözték. Gáspár Laci utasként ült egyik ismerősének autójában, amit rendőrök akartak volna ellenőrizni Dunakeszin. A sofőr nem tett eleget a rendőri felszólításnak, váratlanul továbbhajtott.

“Kollégáim több kilométeren keresztül követték az autót, ami Fót belterületén állt meg. Az igazoltatás során kiderült, hogy az autón élvő rendszám nem az autóhoz tartozik, ezért a gépjármű vezetőjével szemben egyedi azonosítójel meghamisítása miatt indult eljárás” – mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Gáspár Laci úgy döntött, kamera elé áll és az Aktívnak elmeséli, hogy mi történt aznap este. Azt mondja, semmit sem tudott arról, hogy az autóval valami nem stimmel, az üldözés során végig halálfélelme volt. Állítólag többször is arra kérte a sofőrt, hogy álljon meg, mielőtt nagyobb baj lesz. A férfi közel 10 kilométeren át, egészen Fótig száguldott, aztán hallgatva a mellette ülő énekesre, hirtelen megállt és feladta magát.

Lacit felháborította, hogy ismerőse veszélybe sodorta az életét. Végig a családjára, a kisfiára és a lányára gondolt. Azt mondta, hogy sohasem került még ilyen kellemetlen szituációba.

“Tévében már láttam sok ilyet, de ezt élőben megélni, nem kívánom senkinek. Az ember előtt lepereg az egész élete, családja, gyereke, mindene” – nyilatkozta az énekes, aki sohasem fogja elfelejteni az ámokfutást, reméli, ez volt az első és az utolsó alkalom is egyben, most pedig szeretne újra a családjára és a zenélésre koncentrálni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik