Szórakozás

Egyre több a rejtély a Fábry-show körül

Továbbra sem tudni, mikortól kerül képernyőre a műsor, és egyelőre jegyeket sem lehet váltani a felvételekre.

Lassan itt a szeptember és ez idáig se híre, se hamva a tizenhárom éve töretlenül futó Esti Showdernek a csatorna szeptemberi palettáján. Se egy ajánló, se egy jegyvásárlásra buzdító felhívás. Ez azért is meglepő, mert a korábbi években ekkorra már két-három műsor felvételére is meg lehetett váltani előre a jegyeket.

Hogy mi lehet a háttérben, azt hatalmas titok övezi, ugyanakkor tény, hogy stábja alig maradt a produkciónak, amely az RTL Klubnál eddig zászlóshajónak számított. A jegyirodák tájékoztatása szerint valamikor őszre várják a belépőket, ami szintén arra utal, hogy a show jelentős csúszással kerülhet csak a képernyőre.

Az Új Ász felkereste az RTL Klub illetékeseit, akik válaszukkal nem sokban csökkentették a Fábry-show körüli kérdőjelek számát, de kijelentették: nem veszik le a képernyőről.

“Az RTL Klubon idén sem maradnak a nézők Fábry Sándor nélkül, vagyis a csatorna most is számol a népszerű műsorvezetővel. A show képernyőre kerülésének pontos dátumát hamarosan bejelenti a csatorna” – küldte meg rövid válaszát az RTL Klub kommunikációs osztálya.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik