Szórakozás

E-mailben mondtak fel a Fábry-show munkatársainak

Fábry Sándor szólószámai megmaradnak, de a beszélgetések eltűnnek a show-ból.

13 év után gyökeresen átalakul az Esti Showder – tudta meg a Bors. A “vérfrissítésre” az alacsony nézettség miatt volt szükség, ez azonban azzal is együtt járt, hogy gyakorlatilag a szerkesztőkön kívül mindenkinek felmondtak – értesült a napilap egy stábtagtól.

Pénteken e-mailben mindenkinek megköszönték az eddigi munkáját. A felvételvezetőktől kezdve a gyártásvezetőkön át a rendezőig, s egyéb stábtagokig mindenki mást kirúgtak – árulta el a bennfentes, aki úgy tudja, a megújult műsorhoz új stábtagokat toboroznak.

Az Esti Showder tehát megszokott formájában megszűnik és bár egyelőre még rengeteg a bizonytalanság a műsor körül, egy biztos: Fábry Sándornak nincs mitől tartania, továbbra is számítanak a munkájára.

A műsor pruducere, Kovács Kristóf a lap érdeklődésére megerősítette a hírt, hogy októbertől jelentős változásokon megy keresztül a produkció.

“Lehetséges, hogy változtatunk a műsor címén, de a Fábry-show megmarad. Az biztos, hogy ősztől indul, s hogy Fábryra épül, és az sem kétséges, hogy főműsoridőben adják. Minden attól függ, milyen műsorstruktúrával indul ősszel az RTL Klub” – mondta a műsor producere, aki az elbocsátásokra reagálva közölte: öt-tíz évente szükségszerű, hogy frissüljön a stáb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik