Szórakozás

Nem kíváncsi a pucér Hajdúra a Playboy

A nyuszis magazin szívesen levetkőztetné Sarka Katát, de a Frizbi műsorvezetőjén inkább rajta hagyná a textilt.

Az egyik internetes portál szavazásának eredményén felbuzdulva – miszerint a netezők Hajdú Pétert és Sarka Katát látnák a legszívesebben lenge öltözetben a nyuszis magazinban – a sztárpár erősen elgondolkodott egy erotikus fotósorozat készítésén. Igaz, Hajdúék csak akkor vállalnák, ha hasonló képek készülnének róluk, mint annak idején Ördög Nóráról, tehát teljesen mindent azért nem mutatnának meg magukból, arról nem is beszélve, hogy a formás idomokért mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk a lap készítőinek – mondta a TV2 műsorvezetője a Bors című napilapnak.

Hajdú felesége, Sarka Kata azonban nem szívesen látná a férjét meztelenül a címlapon, noha szerinte ő a legjobb pasi a Földön, szerinte a vetkőzés nem a férfiaknak való. Hozzátette: művészi fotókban ő is benne lenne, és egy fürdőruhás sorozatot elvállalna, de annál többet ő sem mutatna.

Pantl Péter, a Playboy főszerkesztője hasonló véleménye van, mint a sztáranyuka. Katát szívesen látnák egy szexi fotózás erejéig, de Hajdúra, köszönik, nem kíváncsiak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik