Szórakozás

Dopeman: Fluor Tomi egy kis ribanc

A rapper egy fellépés miatt akadt ki, amely a megbeszéltekkel ellentétben elmaradt, mondván, a tinisztár menedzsere nem szerette volna őket egy színpadon látni.

Dopeman kőkemény szavakkal illette a Mizu című sláger alkotóját és előadóját.

“Fluor Tomika stricije nem engedi egy napon fellépni velünk a kis ringyóját, ezért mi átkerültünk szombatra” – osztotta meg szűkszavúan facebookos ismerőseivel Dopeman, amit azonban később bővebben is kifejtett.

“Vagy féltik tőlem a kis seggét, vagy nincs pénzük testőrre! Sem Fluor zeneiségét, sem őt magát nem tartom semmire. A magyar pop mélyrepülése az az egyetlen slágere is! A kisfiú gazdija presztízskérdést csinál az egészből, mert azt hiszik, hogy ők valamiféle szintet képviselnek Magyarországon. A szint azonban nem ők, hanem én vagyok” – nyilatkozta az Új Ásznak a rapper, aki úgy véli, meg kellene köszönnie Fluornak, hogy egyáltalán egy ilyen élő legendával, mint ő maga, egy színpadra léphet.

Fluor Tomi menedzsere a napilap megkeresésére mindössze néhány mondatban kívánta kommentálni az esetet.

“Nem érzem, hogy presztízskérdésről lenne szó, a legendával való közös szereplés lehetőségéért azonban tényleg jár a köszönet a legendának. Való igaz, hogy lemondtuk az aznap estére ígért fellépést. Több konfliktusunk volt már Dopemannel, egyszerűen feleslegesnek láttuk gyarapítani ezek számát” – tette hozzá a menedzser.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik