Szórakozás

Rosszul lett Fluor Tomi

Lemondta szombati utolsó, békéscsabai koncertjét, az interneten pedig nem sokkal a buli előtt közölte rajongóival, hogy rosszul lett. A Fókusz kérdőre vonta Fluor Tomi.

Fluor kénytelen volt lemondani szombati utolsó, békéscsabai koncertjét, az interneten nem sokkal a buli előtt közölte rajongóival, hogy hogy rosszul lett. A Fókusz stábja otthonában látogatta meg.

Szombat este 700 kilométert kellett volna utaznia, hogy 3 különböző helyszínen is felléphessen. Az utolsó, békéscsabai megjelenésre egyszerűen nem maradt ereje.

Fluor Tomi nem az a típus, akinek megalszik a tej a szájában. Saját elhatározásból pörög ennyire, hisz szeretné kielégíteni a rajongók igényeit. Tomi agya folyamatosan kattog. Blogot ír, videót készít, még a dalokat is útközben szerzi. Az ominózus estén is azonnal megosztotta internetes oldalán, hogy egyszerűen képtelen a következő fellépésre.

Sokan irigykedve nézik a magyar sztárok életét, mert csak a koncerteken tapasztalható őrült rajongást, és a csillogó klipeket látják. A mögötte álló, sokszor a végletekig feszített munkát már nem.

Mondani szokás, hogy a sztárság áldozatokkal jár. Tomi eddig mérték nélkül vetette bele magát a munkába, hogy mindenkinek meg tudjon felelni. Megfogadta, hogy mostantól felállít egy korlátot, amit soha nem lép át. Persze csak munkaügyben.

Nézze meg a Fókusz riportját:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik