Szórakozás

Gesztit alázza az ózdi rapper

Mi a fa*nak kell azt gondolni, hogy 19 vagy megint? (...) Lépj hátra és csinálj zenekarokat úgy, hogy nem vagy benne!" - üzente a zenésznek Majka.

A volt VV-hős szerint időszerű lenne, ha Geszti Péter végre visszavonulót fújna, és átengedné a terepet azoknak, akik még nem mutathatták meg tehetségüket a nagyérdeműnek. A rapper úgy véli, a reklámgurunak már nem kéne zenélnie, és már csak a kora miatt is jobb lenne, ha mostantól csak a háttérből segítené az új tehetségek életét.

Vitatható lehet, hogy egy fiatalabb és jóval kevesebb szakmai múlttal rendelkező előadó megengedheti-e magának, hogy kritizáljon egy elismert reklámszakembert, zenészt, szövegírót. Majka mindenesetre nem foglalkozik azzal, hogy mit szólnak mások, ő, mint ahogy eddig sem, úgy a jövőben sem kívánja véka alá rejteni véleményét. A szókimondó rappernek ami a szívén, az a száján, éppen ezért nem is csoda, hogy gondolkodás nélkül osztotta meg a Facebookon Geszti Péterrel kapcsolatos szakmai és emberi aggályait.

“Miért kell ezt, Péter? A legnagyobb mester vagy a reklámszakmában és úttörő egy csomó mindenben ebben az országban! Vicces, intelligens és ku*va gazdag! Mi a fa*nak kell azt gondolni, hogy 19 vagy megint? (…) Lépj hátra és csinálj zenekarokat úgy, hogy nem vagy benne! Fiatalokat és tehetségeseket! Te már megvalósítottad magad!!! Adj lehetőséget annak, aki nem…” – írta a közösségi oldalon a nagyszájú rapper.

Azonban hiába fogalmazott erős szavakkal a valóságshow-hősből lett zenész-műsorvezető, a sorok közül kitűnik az is, hogy minden kíméletlen negatív kritika ellenére tiszteli az X-Faktor mentorát.

Geszti Péter az ózdi hős kemény szavaira az Új Ásznak csak annyit mondott: “No comment!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik