Szórakozás

Egytonnásra hizlalná magát egy amerikai anyuka

Tonna mama extrém kövéren érzi magát szexisnek. Napi 20 ezer kalóriát pusztít el, hogy megvalósuljon a nagy álma.

Több mint 330 kilót nyom és napi 20 ezer kalóriát töm magába az amerikai Sussane Eman, a világ jelenleg legkövérebb nője – írja a The Sun. A kétgyermekes anyuka nemrég nőtte túl a korábbi csúcstartót, a 43 éves Donna Simpsont, akinek „csak” 317 kiló a súlya.

A 32 éves Susanne azt vallja, minél nagyobbra hízik, annál magabiztosabbnak és szexibbnek érzi magát, olyannyira, hogy szabadidejében egy erotikus portálnak modellkedik. Ez egyébként olyan férfiaknak szól, akik az extra nagy méretekkel rendelkező hölgyekre gerjednek.

Susanne még kevésbé volt molett, amikor észrevette ezt a különös vonzódást az urak részéről. Mostanra célul tűzte ki, hogy ez év végére több mint 360 kilót fog nyomni, tíz év leforgása alatt pedig 730 kilósra akarja hizlalni magát.

A túlsúlyos anyuka mindent meg is tesz az ügy érdekében: havonta egyszer 8 órát villanyrobogózik kedvenc szupermarketében, hogy utána legalább fél tucat bevásárlókocsi tartalmával térjen haza arizonai otthonába. Zsákmányából aztán csak vacsorára elfogyaszt naponta 12 darab töltött tacót, amit 8 gombóc fagylalttal és brownie-süteménnyel koronáz meg.

Az extrém hízókúra ellenére Sussane nem hanyagolja el a mozgást, mert rájött, hogy izmai nem fogják elbírni a hatalmas terhet, amelyet készül magára pakolni. Kocogás helyett viszont csak totyogásra és nyújtásra képes, illetve figyel arra is, hogy a vérnyomása és a cukra rendben legyen.

Orvosa szerint a nő orosz rulettet játszik a testével, de tiszteletben tartja a döntését, mert pszichés problémát nem tapasztalt nála, pedig Susanne már azzal a gondolattal játszik, hogy testsúlyával a világon elsőként éri az egytonnás álomhatárt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik