Szórakozás

Saját vérével dúsíttatta ajkait Alekosz exe

Veronika csak attól félt, hogy újjávarázsolt szájával hogyan tud majd csókolózni újdonsült szerelmével.

Mint arról korábban beszámoltunk, a szexkiborg egykori menyasszonya, Veronika is indult a ValóVilág 5 válogatásán, sőt úgy tudni, a valóságshow szerkesztői egy külön kategóriát is létrehoztak Alekosz exeinek, így a paplanszájú nehézbombázó mellett Andrea és Barbara is megméretteti majd magát a beszavazó-show-kon a Villába kerülésért.

Veronika a lehető legjobb formáját akarja hozni a szeptember 12-én startoló műsorra. Komoly fogyókúrába kezdett, hamarosan megműtteti az orrát, nemrég pedig a száját is szebbé varázsoltatta egy új technikának köszönhetően. Az orvosok a nehézbombázó vérének egy bizonyos alkotórészét fecskendezte az ajkaiba – írja a Bors.

“A vért lecentrifugáljuk, a vörösvértesteket külön választjuk, csak a plazma marad, amiben finom anyagok vannak. Ebben találhatók a növekedési hormonok, amik beindítják a kötőszövet regenerációját, ezáltal az anyag az ajakban is dolgozik tovább. Ez minden más töltőanyagnál jobb, mert abszolút szövetbarát, hiszen a páciens sajátja. Egy év után felszívódik, ezután újra lehet tölteni” – árulta el a sebész a napilapnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik