Szórakozás

Péppé verték a ValóVilág Dokiját

Két helyen eltört a keze, a bordája és a szája is felrepedt VV Lacinak dzsúdzsucu mestervizsgáján, de végül legyőzte harminc kőkemény ellenfelét.

A Villa egykori Mackója a több mint egyórás küzdelem után ugyan kórházba is került, de mára már otthonában nyalogathatja sebeit annak tudatában, hogy harcművészete elérte a mesterek mestere fokozatot.

VV Laci heroikus küzdelmének utolsó tíz menetét szinte önkívületi állapotban harcolta végig, miközben már korábban eltört a karja és a bordái. Kínjai még a közönséget is megérintették, többen sírva fakadtak a nézőtéren, de a harcos természetű mackó nem adta fel a küzdelmet.

“A vizsga lényege, hogy az ellenfelek nem simogatják egymást, így alaposan eltángáltak abban a több mint egy órában, amíg tartott a harminc ember elleni folyamatos küzdelmem. Eredetileg 45 perc lett volna, de többször is kiütöttek közben, így tovább tartott a dolog. Az utolsó tíz menetben már szinte azt sem tudtam, hol vagyok, elképesztő fájdalmaim voltak” – mesélte az Új Ásznak Laci, akit a győzelmét követően azonnal kórházba szállítottak.

“Tulajdonképpen a végkimerülés határára kerültem, mire vége lett a harcnak. Amit a kezemen eddig csak zúzódásnak véltem, arról kiderült, hogy kettős törés. Csak a mentális felkészültségemnek köszönhetem, hogy kibírtam ezt az egészet. A közönség már állva tapsolt nekem az utolsó menetekben és többen sírva fakadtak” – nyilatkozta Laci, aki mindennek ellenére boldog, hiszen véghezvitte azt, amire csak kevesen képesek.

“Annak ellenére, hogy mindenem fáj, és nincs egy ép felület a testemen, nagyon boldog vagyok és persze büszke is” – fűzte hozzá az immáron 5 danos mester.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik