Szórakozás

Ők lehetnek a TV2 valóságshow-hősei

Milán Jamaicából érkezett haza, és szeretné megtalálni az igazit. A szexi 23 éves anyuka, Mása pedig nem rég vált el férjétől, de nyitott a szerelemre.

Házasodni vágyó sármos pasik, férjvadász bombázók, na és a szálakat alaposan összekuszáló anyósjelöltek. A TV2 új valóságshow-ja egyszerre lesz romantikus, szexi, na és intrikával nyakon öntött – ígérik a készítők. Mint arról korábban beszámoltunk, idén ősszel jönnek az ÖsszeEsküvők: hat jóképű férfi keresi majd szíve hölgyét. A szereplőválogatás már elkezdődött. Bartalics Milán például egyenesen Jamaicából érkezett haza, és szeretné megtalálni az igazit.

A tatabányai fiú évekkel ezelőtt nyaralás céljából utazott ki a karibi országba, ám végül ottragadt 3 évre. A profi vízilabdás Milán ugyanis edzőnek állt, sőt ő lett a női vízilabda-válogatott vezető trénere.

A fiú anyukája azt mondja, korábban nem szólt bele fia párválasztásába, de ha látná, hogy Milán a vesztébe rohan, akkor bizony megtenné. A fiatalos mamának egyébként határozott elképzelései vannak arról, hogy milyen lány is illene a fiához: családcentrikus, házias, gyerekszerető. Milánnak ezzel szemben nincsenek ennyire konkrét elvárásai: a legfontosabb számára, hogy választottja legalább annyira élvezze az életet, mint ő.

A szexi 23 éves, kétgyermekes anyuka, Mása lehet az egyik, aki beköltözhet az ÖsszeEsküvők rezidenciájába. Az orosz anyukával és kubai papával büszkélkedő lány 8 hónapja vált el a férjétől, és nyitott a szerelemre. Reméli, a műsorban talál rá álmai férfijára.

„Nekem nagyon fontos az, hogy őszinte, korrekt és megbízható ember legyen. Nekem itt van a két gyerek, így kell az, hogy egy támaszt nyújtó, igaz férfi legyen, akiből manapság egyre kevesebb van sajnos” – mondta az Aktívnak a fiatal lány, aki hangsúlyozta: nem pótapukát keres a gyerekeinek, hanem egy igaz szerelmet magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik