Szórakozás

Megfenyegették a TV2 egykori híradósát

Bárdos András újabb könyvben rántja le a leplet a hazai celebvilág fényűző és botrányokkal teli életéről, de vannak, akiknek ez egyáltalán nem tetszik.

A Tények egykori műsorvezetője ősszel újabb kötettel jelentkezik. A Show című könyv ajánlója így hangzik: “Minden, amit a showbusiness világáról hittél, hiúság, gyűlölet, féltékenység, korrupció, drog, alkohol, hangos sikerek és zajos bukások – igaz!”. Bárdos András az Új Ásznak beszélt legújabb munkájáról, amely valószínűleg botránysorozatot kavar majd.

A könyvben benne van a hazai show-business és a bulvárvilág is, igyekszem megmutatni a celebek életét olyannak, amilyen. Lesznek benne konkrét nevek is, de ezeket még nem árulhatom el. A tévé, a színház, a komédia és a bulvársajtó területéről válogattam az elmúlt időszakból olyanokat, akik most is ismertek” – árulta el Bárdos András, aki szerint a könyvében pikáns részletek is lesznek.

Információk szerint – már ha nem csupán reklámfogásról van szó – a népszerű tévést már meg is fenyegették a készülő kötet miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik