Szórakozás

Kiszel: olyat mutatok, mint még senkinek

A naptárdíva még mindig a szakításával haknizik, de most legalább azt is megtudtuk, hogy külseje megreformálásával és a lakása felújításával felejt.

„Olyat mutatok nektek, amit eddig még senkinek” – ezzel az ígérettel csábította otthonába az Aktív stábját a magát előszeretettel dekoratív médiaszemélyiségnek nevező Kiszel, hogy ismét elmesélhesse Károllyal való szakításának történetét. A lassan egy hónapja tartó, befuccsolt love story századszor is ugyanabból az unalomig ismételt panaszáradatból épült fel: „nem akarok sárdobálást, csak a szépre emlékezem”, „még mindig megdobban a szívem, ha rá gondolok”, „romantikus, idillikus volt minden, ezért is volt nagy a csalódás”, stb…

Tünci tehát még nincs teljesen túl a szakításon, de mindent megtesz azért, hogy elfelejtse csalfa kedvesét. Hogy gondolatát másra terelje, lakásfelújításba kezdett, sőt, a külsejét is megváltoztatta: ismét barna hajjal hódít.

A naptárkirálynőt – állítása szerint – Károly folyamatosan ostromolja, ám ő ellenáll. Azt mondja, új életet akar kezdeni, amiben a férfinak már biztosan nincs helye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik