Szórakozás

Próbára tette a Sziget a sztárokat

Vastag Csaba és Tomi, Király L. Norbival kiegészülve szoros küzdelemben alul maradt Lolával, Sarka Katával és Dobó Ágival szemben.

Hazai hírességekkel színesedett a Sziget Fesztivál első napjának programja. Két sztárcsapat mérte össze erejét, különleges feladatokban. A lányok: Lola, Sarka Kata és Dobó Ági látták vendégül a srácokat, ízletes, hűsítő italokkal. Amire szüksége is volt az x-faktoros különítménynek, hiszen egy két és fél méter magas jégszobrot kellett összeállítaniuk, nem kis munkával. A hatalmas üveget M. Tóth Zsolt világbajnok jégszobrász segítségével készítették el.

„Nagyon meglepődtünk a feladaton, de meg is rémültünk a fiúkkal. Hatalmas volt a jégtömb, és nagyon nehéz. Izgalmas volt a Szigeten egy ilyen versenyben részt venni. Még jó, hogy a lányok olyan laza koktélt kevertek” – mesélte Tomi nevetve.

Az erőpróba után a fiúk viszonozták az invitálást, és whiskys különlegességekkel kedveskedtek a lányoknak. A hölgyek ezután szemvillanásnyi idő alatt teljesítették a rájuk váró feladatot, ami egy hordó összeállítása volt. Sarka Kata ezzel átesett első szigetes élményén.

„Még sosem jártam ezen a fesztiválon, de nagyon jól éreztem magam. Nagyon jók voltak a csapatársaim, az első szigetes élményem így maradandó emlék marad. A koktélkeverésben Lolával megosztva nyertünk, igaz a zsűri az övét, de Vastagék az enyémet ítélték ízletesebbnek” – áradozott Kata, aki férjének, Hajdú Péternek is csak jókat mondott a „nemek harcáról”. „Petinek is elmeséltem, hogy milyen jó kis programom volt, mivel ő sem járt még a fesztiválon. Nagyon örülök, hogy részt vehettem az eseményen, de nekem ennyi pont elég volt a felhajtásból” – tette hozzá Sarka Kata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik