Szórakozás

Levizelték a kislányt a repülőn

Verekedés tört ki a JetBlue légitársaság Portlandból New Yorkba tartó szerdai járatán, miután egy erősen ittas férfi levizelte egy alvó kislány lábát.

A felszállás előtt nyolc töményet elfogyasztó Robert Vietze feltehetően épp a WC felé botorkált a üléssorok között, amikor váratlanul megállt a 11 éves gyermek mellett, és mint aki azt a legmegfelelőbb helyen teszi, a kislány lábára végezte el kisdolgát – számolt be a HuffingtonPost.

A tini nővére és édesapja épp az illemhelyen voltak, amikor az eset történt, de amint visszaértek, a férfi üvöltve esett neki a 18 éves Vietzének. Miután a repülőgép személyzetének sikerült megnyugtatnia a verekedőket, különültették őket, majd feltakarították a vizeletet és letakarították a kislány lábát.

„Részeg voltam és nem vettem észre, hogy lepisiltem a kislány lábát” – mentegetőzött a részeg utas, aki a leszállás után előállítottak a rendőrök.

A járaton azonban nem ez volt az egyetlen „vészhelyzet”. Pár órával később egy másik utas mellkasi fájdalmakra kezdett panaszkodni, és annyira rosszul lett, hogy a padlóra hányt. Őt orvosok várták a landolás után.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik