Szórakozás

Király L. Norbi újra bizonyíthat az X-Faktorban

Úgy hírlik, a karcos hangú énekes lesz Ördög Nóra műsorvezetőtársa a tehetségkutató második szériájában.

Hihetetlen iramban ível felfelé Király L. Norbi karrierje. A kaposvári fiú nemrég még egyszerű titkárként dolgozott, és csak álmodott az hírnévről. Egy év alatt azonban hatalmasat fordult vele a világ. Harmadik lett az X-Faktor tehetségkutatóban, és azóta fellépésről fellépésre rohangál.

A közelmúltban a Bravo Ottogálán műsorvezetőként is megcsillogtathatta tehetségét. Debütálása olyan jól sikerült, hogy úgy hírlik, ez az RTL Klubot is erősen elgondolkodtatta. A Bors információja szerint az X-Faktor második szériájában már ő lesz Ördög Nóra műsorvezető társa.

A napilap információit Norbi egyelőre nem kívánta megerősíteni, sokat sejtetően viszont annyit mondott, hogy a tárgyalások folyamatban vannak, és neki nagy vágya, hogy a tehetségkutató következő szériájában is szerepet kapjon. Hozzátette: már a Bravo-gálán is nagyon élvezte, hogy konferálhatott, s a visszajelzések szerint elemében is volt a rendezvényen. Ugyanakkor tudja azt is, hogy ahhoz, hogy Sebestyén Balázs nyomdokaiba léphessen, még sokat kell fejlődnie.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik