Szórakozás

Augusztus 22-től újra együtt a Barátok közt sztárjai

A népszerű sorozat színészei felrissülten készülnek a folytatásra.

Balogh Edina és Németh Kristóf életében igazán meghatározó az idei nyár. Edina először töltött heteket kettesben a vőlegényével, Kristóf pedig először volt kénytelen egyedül vakációzni.

Kristóf és felesége, Niki már túl vannak a békéltető tárgyaláson, a bíróság ősszel mondhatja ki a válásukat. Kristóf nyaralás közben is szokott hazai híreket olvasni, és nagyon meglepte, amit magáról olvasott, miközben Montenegróban nyaralt a barátaival.

„Már egy hete kint voltunk, amikor ráakadtam egy hírre, hogy tegnapelőtt láttak a Szent István parkban az új szerelmemmel, a feleségemre kísértetiesen hasonlító nővel. Hát ő a feleségem, tudniillik abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ugyan az életünk átalakul, de ez a nyár mindenképpen úgy telt, hogy rengeteg közös programunk volt a kisfiunkkal” – árulta el a Fókusznak Kertész Géza megformálója.

Balogh Edina – akit alig két hónapja jegyzett el kedvese, Som Krisztián zeneszerző – idén Görögországot választotta, amely számára felért egy előnászúttal is. Azt mondja, minden eddiginél jobban raaszkodnak egymáshoz, a közös út még közelebb hozta egymáshoz a szerelmeseket.

Hogy Kristóf és Edina kapcsolata hogyan folytatódik majd a sorozatban, egyelőre nem tudni, de augusztus 22-től a válaszokhoz talán közelebb kerülünk, amikor a Barátok közt szereplői visszatérnek majd a nyaralásból.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik