Szórakozás

Újra szerelmes a Barátok közt sztárja

Németh Kristóf új barátnővel vigasztalódik. Mostanában gyakran látják a színészt egy fiatal, hosszú, barna hajú, törékeny alkatú hölggyel.

Mint arról korábban beszámoltunk, négy és fél évnyi együttlét után tönkrement Németh Kristóf és felesége, Nikolett kapcsolata. A színészt nagyon megviselték a történtek, pár hónap alatt csaknem 20 kilót fogyott. Kezdetben úgy tűnt, talán még meg tudják menteni a kapcsolatukat, nemrég azonban megkezdődött a bíróságon a válási eljárás. A tárgyalás mindössze 7 percig tartott, ennek oka, hogy korábban szinte mindenben megegyeztek, békében, acsarkodás nélkül szeretnék lezárni szerelmüket.

Kristóf korábban az egyik napilapnak azt mondta, egyáltalán nem volt számára rossz élmény a tárgyalás, és úgy tűnik, a sorozatsztárnak valóban sikerült végül túltennie magát felesége elvesztésén. Olyannyira, hogy a Kiskegyed információi szerint már egy másik nő oldalán vigasztalódik, aki ráadásul nagyon hasonlít gyermeke, Lóci édesanyjára.

A napokban a Szent István park közelében látták a színészt egy fiatal nővel, aki hosszú, barna hajú, törékeny alkatú és civil – ráadásul már nem először. A lap informátora szerint le sem tagadhatták volna, hogy többet éreznek egymás iránt, mint barátság.

Kristóf telefonon megerősítette, valóban újra szerelmes, de többet egyelőre nem kívánt elárulni új kapcsolatáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik