Szórakozás

Beteljesítette álmait Janicsák Veca

Az énekesnő útja akár üzenet is lehetne másoknak, akik még álmodni sem mernek valami nagyot: mégpedig azt, hogy sikerülhet.

Janicsák Veca világa teljes lett. Az énekesnő hosszú utat járt be, amíg beteljesítette álmait, de útja többeknek példa lehet.

– Mindig elképzelek valamit és sokszor kell visszarángatni, de sokszor van, hogy én azt mondom, hogy lehet és megcsináljuk. De ez az egész család ilyen és így működött. Mindannyian azt vallottuk, hogy csak azok a dolgok tudnak megtörténni veled, amikben hiszel. Hit nélkül a dolgok nem történnek senkivel.

A hit, az álom, a cél pedig ott lebegett egy nyolc éves kislány szeme előtt, akiről a családja is azt mondja, hogy már akkor tudta, hogy mit akar. A család pedig most is ott áll Veca mellett, amikor mindez valóra válik.

– Nekem ez egy hatalmas öröm, hogy a családom is olyan, hogy kiveszik a részüket abból, amit én csinálok. És azért nem is tudom nekik annyira kifejezni, hogy mennyire vagyok ezért hálás. Hogy olyan emberek dolgoznak értem, akik értem dolgoznak szeretetből.

Nézze meg a Reflektor riportját:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik