Szórakozás

Wolf Kati dalától volt hangos Svédország

Az X-Faktor énekesnője legutóbb Stockholmban lépett fel, és egy kanadai producernek is tervei vannak vele.

Wolf Kati „What About My Dreams” című dalának magyar részét teli torokkal énekelte 600 lelkes rajongó egy klubban, Stockholmban. Az X-Faktor énekesnője azután kapott meghívást Svédországba, hogy szerepelt az Eurovíziós Dalfesztiválon. Négy napig volt kint és több helyen fellépett.

Igaz, hogy az utcán nem ismerték meg, de a klubokban sokan kértek tőle autogramot, közös fényképet, sőt, az egyik szórakozóhely falát is aláírta.

A „What About My Dreams” még mindig nagy siker külföldön, hetente tízezrek töltik le az internetről. És szinte naponta bukkannak fel olyan klipek a videomegosztó oldalakon, amelyeken Kati dalát éneklik külföldiek.

Kati az egyetlen az X-Faktorosok közül, aki a közösségi oldalon nemcsak magyarul, hanem angolul is leírja bejegyzéseit. Ráadásul hamarosan elkészül a „Szerelem, miért múlsz” francia változata is. Egy kanadai producer ugyanis hallotta Kati dalát az Eurovíziós Dalfesztiválon, és felajánlotta, hogy elkészítené a francia nyelvű változatot a kanadai és a francia zenei piac számára. Így remélhetőleg nemcsak Svédországba, hanem más helyekre is eljut majd Kati még az idén.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik