Szórakozás

X-Faktor: Stohl biztosan nem tér vissza

Az RTL Klub nem hoz külsős embert, Ördög Nóra egy ismert tévést kap maga mellé, de az már biztos, hogy nem Stohl Andrást.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2011 is az X-Faktor éve lesz. A népszerű tehetségkutató ősszel tér vissza a képernyőkre, és annyit már biztosan lehet tudni, hogy ezúttal nem Sebestyén Balázs lesz Ördög Nóra párja a műsorban. Az ismert tévés többek között az új vetélkedő, az 1 perc és nyersz című produkció kedvéért utasította vissza a felkérést, nem akarta, hogy a csapból is ő folyjon, valamint a családjával is szeretne minél több időt együtt tölteni.

Az új műsorvezető személye még kérdéses, annyit azonban már lehet tudni, hogy a csatorna nem keres új arcot, közeli munkatárs kapja majd a munkát, de semmiképpen sem Stohl András.

Herman Péter, az X-Faktor kreatív producere az [origo] érdeklődésére elmondta, hogy – bár bíznak benne, hogy a színész-műsorvezető nem kap letöltendő szabadságvesztést – nem valószínű, hogy az idén visszatérjen erre a műsorra. „Meglátjuk a folytatást, de az X-Faktorban most biztosan nem ő lesz Ördög Nóra párja” – mondta a hírportálnak a producer.

Mivel a tehetségkutató előmunkálatai, a válogatások már nyáron megkezdődnek, az RTL Klubnak legkésőbb szeptember előtt meg kell neveznie az új műsorvezetőt. A legnagyobb esélyes véleményünk szerint Nagy Sanyi, aki a Csillag születik harmadik szériájának adásai alatt bebizonyította, remek párost alkotnak Ördög Nórával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik