Szórakozás

Dúltak az indulatok a Zámbó-ügy tárgyalásán

Zámbó Edit és Hulé Éva tárgyalására ezúttal szokatlan helyen, a szemtanú lakásán került sor.

A szoba-konyha még a tárgyalás megkezdése előtt megtelt feszültséggel. Hulé Éva ugyanis nem akarta beengedni Zámbó Edit középső fiát a lakásába. Elmondta nagyon zavarta, hogy „pofátlanul idejön, hogy nincs idézése se, és akkor még ő szólogat be egy taknyos kölyök…”. A tárgyalást azért tartották az idős asszony lakásában, mert mozgásképtelenségére hivatkozva kérelmet nyújtott be a bíróságra, hogy otthon tárgyalják ügyét.

Hulé Éva tavaly augusztusban, csaknem évtizednyi hallgatás után új vallomást tett: fontos információkat szeretett volna megosztani az énekes haláláról, ezért megváltoztatta vallomását. Az idős asszony akkor úgy fogalmazott: nem baleset történt azon az éjszakán, a rendőrség ezért leporolta a Jimmy-aktát. Ráadásul Éva később a Mokka egyik adásában kijelentette: Zámbó Edit kezében sült el a fegyver. Ekkor kezdődött kettejük harca: az özvegy és ügyvédje rágalmazásért feljelentette Hulé Évát.

A jogi képviselő a mostani tárgyaláson elismerte, hogy a „gyilkos” szó valóban nem hangzott el az interjúban, de ha szerinte valaki megnevez egy személyt, hogy az ő kezében sült el a fegyver, azzal azt sugallja, hogy ő a gyilkos. Hulé Éva ügyvédje azonban erről másképp vélekedik, ezért beadtak egy ellenkérelmet Zámbó Edit keresetére.

„Hulé Éva, az ügyfelem által tett vallomás semmiben nem sértette az ő személyiségi jogait, ő szemtanúként beszámolt egy eseményről, és ez önmagában, azt gondolom, nem alkalmas arra, hogy valakinek a jó hírnevét megsértsük” – mondta Gerencsér András az Aktívnak.

Hulé Éva legközelebbi tárgyalása már nem a lakásán lesz, hanem a bíróságon, ahol már nem kell megjelennie, csak az ügyvédjének-

AJÁNLOTT LINK:

Hulé Éva nem akarta beengedni Zámbó Sebastiant a tárgyalásra (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik