Szórakozás

Újabb fordulat a Stohl-ügyben

Ás, kapál és létrára mászik Pali bácsi. Az idős férfi korábban azt mondta, élete végéig megmaradó sérüléseket szenvedett a tavaly májusi balesetben.

A 78 éves férfit – a baleset legsúlyosabb sérültjét – korábban két orvosszakértő is vizsgálta, ellentétes eredménnyel. Míg az egyik szerint az idős férfi maradandó sérüléseket szerzett és enyhe fogyatékosság alakult ki, a másik szakértő szerint nem ilyen súlyos az állapota. Az ellentmondás miatt egy harmadik orvos szakértő véleményét kérték a március 31-ei tárgyaláson, az eredményre azonban még várni kell.

Pali bácsi, aki az egyik autóba szorult a tavaly májusi balesetben, az egyik napilap címlapon közölt képei szerint most kapál és létrára mászik a kertben.

A fotókat Stohl András ügyvédje, Ruttner György is látta, aki reméli, hogy az újabb szakértői vizsgálat után tisztázni tudják, mennyire súlyosak az idős férfi sérülései.

„Pali bácsi is nyilatkozni fog a szakértőnek, és remélem, és nincs okunk feltételezni, hogy a saját állapotáról ne a valóságos tényeket mondaná el, és ne tárná fel a szakértőnek azt a körülményt, hogy hál’istennek tud dolgozni és tud élni” – mondta dr. Ruttner György ügyvéd.

A Fókusz riportere megkereste az idős férfit, akinek a lánya a kapuban állva azt mondta, édesapja néha valóban dolgozik a kertben.

„Apa már egy év 2 hónapja itthon van, dolgozik, minimálisat segít” – nyilatkozta szűkszavúan az asszony.

Az idős férfi ügyvédje, Mester Csaba a Mokka szerda reggeli adásában az esettel kapcsolatban elmondta: a most megjelent képek nem fogják befolyásolni a per kimenetelét, a döntő szót majd a bíróság mondja ki az orvosszakértői vélemények alapján.

Stohl András egy hónapja egymillió forintot ajánlott fel neki kártérítésként, de választ még nem kapott. A színész tárgyalását szeptemberben folytatják.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik