Szórakozás

Damu: perdöntő bizonyítékom van

A Jóban Rosszban egykori sztárja azt állítja, perdöntő bizonyítékok vannak az ártatlanságára.

Zárt ajtók mögött folytatódott kedden a tárgyalás Damu Roland ellen erőszakos közösülés büntette ügyében. A Markó utcai bíróságon öt órán át zajlott a tárgyalás, ahova több tanút – köztük rendőröket és a színész édesapját is beidézték, ám egyikük sem kívánt nyilatkozni. A sorozatsztárnak állítólag perdöntő bizonyítéka van ártatlanságára, de többet nem akart elárulni, sietősen hagyta el a bíróság épületét.

Palácsik Tímea, Damu volt barátnője is csak annyit árult el, augusztusban lesz a folytatás. A lány megint könnyeivel küszködve lépett ki a tárgyalóteremből, láthatóan még mindig megviseli a találkozás exével.

Damu ügyvédje délután mégis megkereste az Aktív szerkesztőségét, hogy telefonon nyilatkozzon az ügyről, ám a zárt tárgyalásra hivatkozva ezúttal is csak burkoltan fogalmazott: „Elő lett terjesztve olyan perdöntő, konkrét bizonyíték, ami alapján még inkább egyértelműbb, még inkább tisztázza azt, hogy az ügyfelem nem követte el a vádban foglalt bűncselekményeket” – mondta dr. Mohácsi Ferenc.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik