Szórakozás

Damu volt kedvese képtelen felejteni

Palácsik Tímea nem tudja megszokni, hogy még mindig találkoznia kell a színésszel. Azt mondja, még a látványa is felzaklatja.

Szerdán folytatódott a tárgyalás az erőszakos közösüléssel vádolt Damu Roland ügyében. A színész ezúttal nem kívánt nyilatkozni az újságíróknak, jóval feszültebb volt, idegesebben érkezett a bíróságra, mint korábban.

A sorozatsztárt tavaly novemberben jelentette fel egykori kedvese, Palácsik Tímea azt állította, hogy a színész megverte és megerőszakolta. Damut ezt követően letartóztatták, közel két hetet töltött a rácsok mögött, majd kiengedték. Május közepén viszont vádat emeltek ellene, erőszakos nemi közösülés és személyi szabadság megsértése miatt. Az első tárgyalásra két héttel ezelőtt került sor – csakúgy, mint most is, a sajtó részvétele nélkül -, akkor Damu Rolandot hallgatták meg, őt követte a sértett, Tímea.

A tegnapi tárgyalásra már több tanút idézett be a bíróság, többek között a volt barátnő apját. Arról azonban, hogy mi zajlott a tárgyalóterem falai között, semmit nem lehet tudni, a bírónő ugyanis minden nyilatkozatot letiltott.

Palácsik az Aktívnak annyit elárult, még most is felzaklatja Damu látványa, nem tudja megszokni, hogy még mindig találkoznia kell a színésszel.

A folyosón várakozók közül szinte mindenki arra tippelt, hogy börtönbe kerül a Jóban Rosszban egykori sztárja, Damu azonban továbbra is bízik a felmentésében, az újságírók kérdéseire azonban ezúttal nem volt hajlandó válaszolni, idegesen elviharzott a bíróságról.

A következő felvonás másfél hét múlva lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik