Szórakozás

Évek óta szívja felesége vérét a vámpír

Három éve rendszeresen szívja egy nő a vérét a vámpír ura, legalábbis ezt állítja maga az áldozat, egy 22 éves indiai asszony.

A nő égre-földre esküdözik, hogy történetét nem egy olcsó vámpírfilmből koppintotta, hiszen a testén lévő sebhelyek ékesen bizonyítják ennek ellenkezőjét.

Deepa Ahirwar és féjre, Mahesh 2007-ben keltek egybe Shikarpura faluban. Néhány hónappal később a férfi kimutatta a foga fehérjét: orvosi fecskendővel elkezdte megcsapolni felesége vénáit, a pohárba meggyűjtött vért pedig rendszeresen felhörpintette.

A vérszomjas Mahesh halálosan megfenyegette az asszonyt, ha valakinek is elárulja titkos szertartásukat. A férfi elmondta, felesége vére erőssé és férfiassá teszi. Akkor sem volt hajlandó lemondani az éltető folyadékról, amikor a nő terhes volt.

Az asszony három évig bírta a megaláztatást és a kizsákmányolást, hét hónappal a szülés után viszont elszakadt a cérna, mert egyre gyengébbnek érezte magát. Tiltakozását a férfi pofonokkal hárította, Deepa többször is kénytelen volt szüleihez menekülni. Végül a hatóságokhoz fordult.

A rendőrség kezdetben nem indított kivizsgálást az ügyben, de a falubeliek többszöri kérésére csak védelmébe vette a nőt. A nyomásnak engedve végül elrendelték a kivizsgálást – írja a manna.ro.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik