Szórakozás

Meglepték a ValóVilág kiskutyáit

Gigi, Jerzy és Olivér meglátogatták egykori négylábú lakótársaikat.

Ujjongva fogadták annak idején a Villalakók azt a három kiskutyust, akik a pusztító vörösiszap elől menekültek meg. Söprű, Drazsé és Perec három hétig vendégeskedett a Villában. Sok boldog pillanatot szereztek, olykor pedig borsot törtek az alkalmi gazdáik orra alá. Karácsony előtt viszont eljött a búcsú ideje. A három kutyus új gazdikat kapott, akiket a Villalakók választottak ki.

Gigi, Jerzy és Olivér most úgy döntöttek, megnézik négylábú kedvenceiket. Sőprűt egy bagi család kapta meg fél évvel ezelőtt. Először nagyon távolságtartónak és félénknek bizonyult volt gazdái láttán, aztán a gyomrán át végül sikerült magukhoz csalogatniuk. Söprű különlegessége az, hogy szereti a cseresznyét és van neki egy beceneve is: gumikutya, amit állandó ugrálásával érdemelt ki legkisebb gazdijától.

Drazsé két barátnőhöz került, akik felváltva nevelik a kutyust. A négylábúról csupán képeket küldtek a lányok, a személyes találkozóra sajnos nem került sor.

Perec egy győri családnál tengeti mindennapjait. Ide-oda rohangál, ugrál, nyáron pedig a kertben érzi magát igazán csak elemében. Gazdája, Gusztáv korábban kutyakiképzésssel foglalkozott, Perecet is betanítja majd, de még nem most, mert a 10 hónapos kutyus még fiatal ahhoz.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik