Szórakozás

Táborozó gyerekek közt a Megasztár győztese

Molnár Ferenc Caramel ezúttal olyan nehézsorsú fiatalokat látogatott meg, akik egy kecskeméti erdei táborban vendégeskedhetnek egy hétig.

A Megasztár 2 győztese örömmel hallgatta a tehetséges gyerekeket – akik éneklésben, táncban vagy más művészeti ágban kiemelkedőek -, még segített is nekik az éneklésben.

A tábor vezetője, Krassói Karola az Aktívnak elmondta, nem véletlen, hogy épp Caramelre esett a választásuk. Szerinte nagyon fontos, hogy milyen példát állítanak a gyerekeknek: „Nemcsak a művészetében mutatott nagyot, hanem emberileg is, aki tényleg minta lehet a gyerekeknek”.

„Nagyon fontos szerintem, hogy minden gyerekben felismerjük a tehetséget, hiszen minden gyerekben van valamilyen tehetség és az különösen fontos, ha az az adott gyermek éppen hátrányos helyzetű” – mondta az énekes.

Caramel elérzékenyülve beszélt arról is, hogy a nehézsorsú fiatalok eszébe juttatták a saját gyerekkorát. Azt mondja, gyerekként ő soha nem járt táborokban, mindig a házuk előtt, az utcán töltötte a nyarakat. Éppen ezért szerinte nagyon hasznos, hogy vannak ilyen tehetséggondozó táborok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik