Szórakozás

Győzikéék visszakapják a pénzüket

Jónás Andrea, a Romantic korábbi énekesnője azt ígérte, az utolsó fillérig visszafizeti az eddig felvett jogdíjak utáni összeget.

Völgyi Zsuzsi, az együttes énekesnője nemrég véletlenül értesült arról, hogy egykori nagysikerű slágerük, a „Vágyom Rád” című dal után nemcsak az igazi előadók, hanem a zenekar korábbi énekesnője, Jónás Andrea is kapja a jogdíjakat. A dal viszont 2001-ben született, amikor Andrea már nem volt tagja a zenekarnak.

A Romantic együttes jogi képviseletét a sztárügyvéd, dr. Ruttner György vállalta el, aki szerint akár milliós összegek is üthették az excsapattag markát, jogtalanul.

A jogvédő iroda az Aktív megkeresésére telefonon elmondta, a botrány kirobbanása után Jónás Andrea bement a hivatalba és vállalta, hogy visszafizeti a számára jogtalanul kiutalt összeget.

„A közelében nincs annak, ami a híradásokban itt-ott megjelent, hogy milliós összegekről lenne szó, pár tízezer forintról beszélünk. Nekünk pedig természetesen az a kötelességünk, hogy amikor ezt visszakaptuk, akkor ugyancsak haladéktalanul továbbítsuk azoknak, akiket illet” – mondta Tomori Pál, az Előadóművészi Jogvédő Iroda igazgatója.

Ez csak az az összeg, amit az utóbbi három évben hozott a konyhára a „Vágyom Rád” című szám, de a megszületése óta az Aktív információi szerint több tízmilliót kerestek az előadók, csak ennek az egy slágernek a jogdíjain.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik