Szórakozás

Kate Moss kisbabát szeretne

A 37 éves modell mindent bevet a siker érdekében: búza-, és árpafűvet, valamint halolajat eszik, hogy minél előbb teherbe essen.

Kate Moss idén júliusban ment hozzá kedveséhez, Jamie Hince-hez, a The Kills együttes gitárosához és már akkor sem titkolták, hogy az esküvő után egy közös gyermeknek örülnének a legjobban. A világhírű modell eddig leginkább véget nem érő bulizásaival, alkohol- és drogbotrányaival hívta fel magára a bulvársajtó figyelmét, ám úgy tűnik, mindez már a múlté. Moss ugyanis elhatározta, egészséges életmódra vált, hogy megfeleljen újdonsült férje igényeinek és formába hozza magát második gyermeke születésére. (A szupermodellnek már van egy nyolcéves lánya Jefferson Hack lapszerkesztőtől.)

“Kate az esküvőn még rendesen ivott, dohányzott és szalonnás falatkákkal tömte tele a hasát, de Jamie azt akarja, hogy egészségesebb legyen, mert gyereket szeretnének” – mondta egy párhoz közelálló ismerős a Female Firstnek.

Mossnak az alkoholról és a cigiről egyelőre még nem sikerült lemondania, de a barátok szerint az első lépéseket már így is megtette a „tisztulás” útján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik