Szórakozás

X-Faktorosok meséltek a Heim Pál kórház kis betegeinek

Százholdas pagonnyá alakult át a Heim Pál Gyermekkórház, a Vastag testvérek, Csaba és Tamás pedig mesemondóvá léptek elő.

Az X-Faktor sztárjai a beteg gyerekek külön kérésére ragadtak mesekönyvet és beavatták őket a mindig gondolkodó medve kalandos történeteibe.

A fivérek nagy örömmel vállalták el a mesemondást, mivel jól tudják, mennyire magányosan telhetnek a kórházban eltöltött napok. Tominak még frissek az élményei, mivel néhány hónapja távolították el a gyerekkorában mellkasába beültetett fémdarabot.

„Amikor kicsi voltam, én is nagyon sokat voltam kórházban, mert allergiás, asztmás voltam. És emlékszem rá, hogy két hétig voltam egyhuzamban kórházban, úgy hogy nem is mehettem haza, és mindennap injekciót kaptam, és be kellett állni minden reggel vérvételre” – árulta el a Reflektornak az X-Faktor győztese.

A Vastag testvérek a rajzfilmek mellett édesapjuk saját történeteire a legbüszkébbek, amelyekbe az állatok mellett mindig beleszőtte a saját rokonaikat is.

„Ezeknek a gyerekeknek biztosan nagyon fontos, és ha magamból indulok ki, hogy milyen fontos lett volna ötéves koromban, hogy valaki jön és megérti, hogy mi van velem, akkor biztos vagyok benne, hogy nekik is fontos, hogy itt volt Micimackó és Tigris és két fiatal, akik mesét próbáltak nekik olvasni, de nagy olvasók annyira nem vagyunk” – viccelődött az idősebbik Vastag testvér.

A műsor végén Micimackó és Tigris mellett a gyerekek lerohanták Csabát és Tomit is egy-egy közös fotóért és autogramért. Ha csak egy rövid időre is, ez a pár óra biztosan feledtette mindenkiben a szomorú kórházi élményeket.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik