Szórakozás

Szőke nehézbombázót szeret Alekosz

Öccse szerezte a görög szexkiborgnak Bettit, aki egyáltalán nem féltékeny típus, sőt, még a hármas lepedőakrobatikában is benne van, ha kedvese úgy kívánja.

Szőke ciklon rabolta el Alekosz szívét. A lány és a VV4 győztese három héttel ezelőtt ismerkedtek meg. „Elmentem egy fellépésre és az öcsémnek meghagytam, hogy egy bizonyos személyleírás alapján keressen nekem lányt. Amire hazaérkeztem a fellépésről hajnalban, Betti már otthon várt” – mesélte a NapiÁsz Online-nak megismerkedésük történetét a volt villalakó, aki azt is elárulta, választottja minden szempontból megfelel a női ideáljának. Betti ugyanis eltűri, és nem balhézik amiatt, hogy más lányokkal is flörtöl, ráadásul mindenben nagyon odaadó és követi az utasításait.

A hölgy „jólelkűségéért” cserébe királynői bánásmódban részesül: nem kell dolgoznia, sőt a házi munkáitól is megkímélik, egyetlen feladata, hogy minden idejét Alekosznak szentelje, éppen ezért már be is költözött az érdi családi fészekbe – tudta meg a Bors című napilap.

Bettinek egyéb pozitív tulajdonságai is vannak, például nem veti meg a szépet, akár fiúról, akár lányról legyen szó, így végre megvalósulhat a görög hősszerelmes által hőn áhított hármas szex is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik