Szórakozás

Stohl: nem tudok az emberek szemébe nézni

A színész-műsorvezető szerint már megbűnhődött a tetteiért, de jól tudja, az emberek csak akkor lennének elégedettek, ha börtönbe vonulna.

A tavaly májusban drog és alkohol hatása alatt súlyos közúti balesetet okozó Stohl András a Nők Lapja Cafe-nak adott interjújában továbbra is kitart korábban hangoztatott véleménye mellett, miszerint ő már több mint egy éve bűnhődik a tetteiért, és tudja, hogy hatalmasat hibázott. Elismeri, fél attól, hogy a szeptemberre halasztott tárgyalásán letöltendő börtönbüntetéssel fogják sújtani, de nem maga miatt, hanem családjáért aggódik. Attól tart, szerettei soha nem fogják tudni feldolgozni, hogy a rácsok mögött kell látniuk. Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy a közvélemény előtt csak akkor moshatja tisztára a nevét, ha leüli a büntetését.

Az első fokon két év és négy hónap eltöltendő börtönbüntetésre ítélt színész azt mondja, lehajtott fejjel közlekedik az utcán, nem tud az emberek szemébe nézni, egyszerűen nem megy neki. Nem akar magyarázkodni, helyette inkább imádkozni kezdett: „Kitaláltam egy speciális szöveget, és azt mondom el. Fohászkodom, nem magamért, hanem barátaimért, szeretteimért. Tudom, hogy az emberek már nem hisznek nekem, és talán odafent az őrangyalom sem, de megfogadtam, hogy többé ilyet nem teszek” – mondta az internetes portálnak Stohl András.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik