Szórakozás

Céltáblává vált a Twitteren vajúdó nő

Szinte az utolsó pillanatáig élőben közvetítette Twitteren saját szülését Katona Zsuzsa.

Galatea Flóra talán az első olyan kisbaba Magyarországon, akinek a születését percről percre lehetett követni az interneten. Anyukája, Zsuzsa úgy gondolja, a szülés a természet csodája, amit meg kell osztani mindenkivel, ezért élőben közvetítette saját vajúdását. A kismama egyébként is nagy Twitterező hírében áll, így nem meglepő, hogy a nagy eseményből sem hagyhatta ki követőit, akik közben egyre többen lettek. Zsuzsa még akkor sem állt le a tudósítással, amikor elfolyt a magzatvize és súlyosodni kezdtek a fájásai. Több százan drukkoltak neki a világhálón.

„Mindig megosztottam a magánéleti dolgaimat, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy ezt meg fogom osztani, és hogy erről is fogok írni. Nem azt mondom, hogy elvárás volt, de valahol a követőim, ismerőseim, barátaim számítottak is arra, hogy ezen keresztül fognak tudni értesülni, hogy hol, mikor, mi történik – nyilatkozta az Aktív riportjában a büszke anyuka.

Zsuzsát a 14 órás vajúdás után végül a műtőbe kellett vinni. Császármetszéssel született meg a kislánya, mivel elaltatták, az operáció alatt férje üzent a netes közönségnek.

Persze támadások is érték Zsuzsát, rengetegen kritizálták, amiért ország-világ elé tárja életének legintimebb pillanatát, de őt ez nem zavarja, szerinte külföldön már természetes dolog az interneten közvetített szülés. Sőt, azt mondja, sokat segített neki lelkileg, hogy ennyien szurkoltak érte és gondoltak rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik