Szórakozás

Schobert Norbi: fogyjon le minden ötven év feletti!

Együtt edzenek a sztárok: Zoltán Erika és a Karthago együttes a fitneszguru tanítványai lettek, így akarnak példát mutatni az ötvenen túliaknak.

Itt a nyár, és bizony mindenképp többet kell mutatnunk magunkból, mint a hűvösebb hónapokban. Zoltán Erika éppen ezért úgy döntött, kemény edzésbe fog, ehhez pedig rendhagyó partnerekre talált: a legendás Karthago együttes tagjainak személyében.

A nyolcvanas évek “túl szexi lánya” és az “elefántdübörgős” rockbanda az ország fitneszguruját, Schobert Norbit kérte fel személyi edzőnek. Ő persze rögtön elvállalta a feladatot, és ezzel új missziót is talált magának: fogyjon le minden ötven év feletti! A küldetést egy nemrég bekövetkezett családi tragédia miatt is teljesen a magáénak érzi: a fitneszguru édesanyját pár nappal ezelőtt kórházba kellett szállítani, ahol újraélesztették.

Az összeállított tornagyakorlatokat az idősebb korosztályra való tekintettel – a hagyományostól eltérően – ezúttal élő rockzenére végezték a zenészek, akik abban bíznak, hogy összefogásukkal példát tudnak mutatni az ötvenen túliaknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik