Szórakozás

Továbbra sincs ítélet Damu ügyében

A Jóban Rosszban egykori sztárja szerdán erőszakos közösülés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése miatt állt bíróság elé.

2010 végén volt barátnője, Palácsik Tímea feljelentette Damu Rolandot. Tímea állítása szerint volt a sorozatsztár többször megütötte, megrugdosta, megerőszakolta, bezárta a lakásba, és csak hosszas könyörgés után engedte el. A színészt ekkor súlyos testi sértés és nemi erőszak gyanújával letartóztatták, majd 12 nap előzetes után kiengedték. Mint arról korábban beszámoltunk, május közepén viszont vádat emeltek ellene, erőszakos nemi közösülés és személyi szabadság megsértése miatt.

Az első tárgyalásra két héttel ezelőtt került sor – csakúgy, mint most, a sajtó részvétele nélkül -, akkor Damu Rolandot hallgatták meg, őt követte a sértett, Palácsik Tímea. A tárgyalás hamar véget ért, mindössze négy órát töltött az egykori szerelmespár a bíróságon, mivel a beidézett tanúkból csak ketten jelentek meg.

Szerdán újabb tanúkat hallgatott meg a bíróság, ítélet azonban ezúttal sem született. A Nők Lapja Cafe tudósítója szerint Damu a tárgyalás végén kiviharzott a teremből, majd még mielőtt az újságírók szóra bírhatták volna, ügyvédjével elrohant. A bírónő pedig minden nyilatkozatot letiltott. A következő felvonásra jövő hét pénteken kerül sor, ám ítélet akkorra sem várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik