Szórakozás

Zimány Linda nem csak Dzsudzsákra kattant rá

A csinos modellnek amellett, hogy ezerrel tanul, főzőcskézni is marad ideje: egy jó paprikás csirkét Oroszországban is bármikor összedob.

Zimány Linda nem fél. Nem ijeszti meg a nagy távolság, a zord időjárás, az ingatag közbiztonság, ő követi szerelmét, Dzsudzsák Balázst, ha nem is Dagesztánba, de Oroszországba egészen biztos. Ám addig is “ezerrel” tanul.

“Egy tárgyam maradt, a közgazdaságjog, és hátravan még az államvizsga. Balázzsal praktikusan osztottuk be a hétköznapokat. Reggel vele kelek, és addig tanulok, amíg haza nem ér. Ő reggel nyolctól délután kettőig edz. Büszke rám, hogy vannak céljaim, támogat mindenben. Kell egy szakma, és én a jogot választottam. Apukám úgy nevelt, hogy jópofa dolog szerepelni a tévében, de kell egy polgári foglalkozás” – idézte édesapja intelmét Zimány Linda, aki a hot! magazinnak azt is elárulta, mit csinál a szabadidejében.

“Rákattantam a főzésre! Megtanultam, mert csak az tudja, hogy mennyire tud hiányozni egy jó paprikás csirke, aki már élt külföldön. Valamennyire már a focihoz is értek, tudom, mi az a les. Eleinte csak Balázs meccseit néztem, ma már kíváncsi vagyok egy Real-Barca-meccsre is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik