Szórakozás

Béci rábólintott húga durva aktképeire

A ValóVilág 4 egykori fenegyerekének hála, Gigi szinte összes intim testrészét megcsodálhatják a férfi olvasók a Playboyban.

Mint arról korábban beszámoltunk, VV Gigi lesz a férfi magazin egyik nyári bombázója. A ValóVilág 4 egykori vadmacskája a többi nyuszis modellhez hasonlóan mindent megmutat majd magából a júliusi címlapon, a képeket pedig ezúttal nem Nánási Pál, hanem Kasza Tibi készítette. Mielőtt még azonban Gigi ország-világ elé tárta volna bájait, testvérének, Bécinek is engedélyeznie kellett a pikáns fotókat – értesült a Bors.

A Villa táncos lábú fenegyereke már a Villában is lelkiismeretesen egyengette húga „erkölcsi fejlődését”, a CKM fotózásán például megtiltotta Giginek, hogy teljesen meztelenre vetkőzzön, mondván, hogy akkor később nem lesz mit megmutatnia magából. És milyen igaza lett… Így tehát nem akkora meglepetés, hogy a nyuszis magazin fotósorozatának legdurvább képeire is szinte azonnal rábólintott.

Gigire azonban már nem sokáig vigyázhat a bátyja, a testvérpár útjai ugyanis hamarosan elválnak: Béci kedvesével egy kisebb lakásba költözik, míg Gigi szintén elhagyja a családi fészket, az egyik barátnőjével bútorozik össze.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik