Szórakozás

ValóVilág testközelből: Gigi és Béci újabb dobása

A Testvérpár a valóságshowbóll ismert műsorelemekkel színesítik szokásos évi tánctáborukat.

Hiába ért véget már hetekkel ezelőtt a ValóVilág 4, Gigi és Béci nem akar szabadulni a valóságshow emlékeitől. A testvérpár úgy döntött, egy nyári tábor keretein belül ismertetik meg villabéli hétköznapjaikkal az érdeklődőket.

„VV Béci és VV Gigi szeretettel meghív téged, barátaidat és családodat a valódi élmény tánc-és edzőtáborba” – olvasható az RTL Klub honlapján megjelent felhívásban.

A tábor Salgóbányán lesz, ahol Béci és tánctanár kollégái mellett VV-szereplők is tiszteletüket teszik majd, Laci például küzdősport-leckéket ad. A Villa egykori fenegyereke táncot tanít majd, míg húga, Gigi jógaórával indítja a napot, délutánonként pedig zsírégető aerobikkal hozza formába a táborozókat.

A valódi nyári kaland azonban nemcsak a sportról és a táncról szól, hanem lehetőséget ad a gyerekeknek arra, hogy kipróbálhassák Béciék villabéli elfoglaltságait is. Lesz például „igazmondó hinta” vagy „riportszoba”, ahol a táborozók őszintén elmondhatják, hogy mi tetszett nekik az előző napban vagy éppen mi nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik