Szórakozás

Zalatnayt ismét többmilliós csalással vádolják

Az énekesnő továbbra is kitart ártatlansága mellett, és a bíróságon védi meg az igazát.

Ismét gyanúsított lett Zalatnay Sarolta! – ez a hír látott napvilágot nemrég az egyik bulvárlap oldalán. A cikkben azt állítják, hogy látták Cinit ügyvédjével besétálni az egyik rendőrkapitányságra. Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az Aktív megkeresésére elmondta, Zalatnay múlt hét csütörtökön az érdi rendőrkapitányság szabályszerű idézésére jelent meg, gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást tett, és szabad lábon védekezik az ügyben.

Cini feljelentője azt állítja, hogy ismét egy többmilliós kölcsön van a háttérben. Az énekesnő ügyvédje, dr. Medveczky Mihály szerint azonban ez nem igaz, az állítólagos kölcsönről semmilyen papír nincs.

„Semmilyen kölcsönügyletről szó nem volt, semmilyen kölcsönügylet létre nem jött, ő semmilyen készpénzt, semmilyen jogcímen nem vett át az alapítvány alapítójától. Egyetlen egy 460 ezer forintos tétel az, amit Zalatnay Sarolta elismer és jogszerű” – állítja az ügyvéd, aki szerint Cini azt azért fogadta el, mert többször is segített az alapítványnak állatokat szállítani. Többször pedig kölcsönadta neki az autóját.

Az énekesnő azt mondja, amiért kellett, azért már bűnhődött eleget, most viszont állítja, ok nélkül akarják besározni. Bízik benne, hogy a bíróságon kiderül, ártatlan, ezért perre viszik az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik