Szórakozás

Ártatlanul ült börtönben Zalatnay?

Az énekesnő 5 év után tisztára akarja mosni a nevét.

Zalatnay ügyvédje, Medveczky Mihály azt állítja: védence ártatlanul ült két évet a börtönben, ezért perújítást akarnak. Azt mondja, olyan új bizonyítékok vannak a kezükben, amikkel be tudják bizonyítani, hogy Cini ártatlan. Igaz, konkrétumokat nem árult el.

Zalatnay Saroltát még 2004-ben ítélte el a bíróság több millió forintos csalás miatt. Milliókat kért kölcsön többek között Terry Blacktől, amiket később aztán nem fizetett vissza. Cini két évet ült börtönben, 2006-ban szabadult. Ezután azonban még többször voltak anyagi problémái. Volt, hogy végrehajtók érkeztek a lakásába és elvitték a bútorokat. Nemrég egy állatmenhely tulajdonosa jelentette fel őt, aki azt állította, neki is tartozik. Zalatnayt azóta hivatalosan nem gyanúsították meg, azt mondja, csak a zenének akar élni és a közönségnek.

Cini az Aktívnak elárulta, csak azért húzta idáig a perújítást, mert félt szembenézni a múlttal. Egyetlen vágya, hogy kiderüljön az igazság, és újra szeressék őt az emberek.

„Ekkora kő esne le a szívemről, ha egyszer csak azt mondanák, hogy nem volt bűnös. Ezt elmondani nem tudom, az életemnek a legcsodálatosabb pillanata lenne, még überolná a zenei sikereimet is” – mondta az énekesnő.

AJÁNLOTT LINK:

Újratárgyalják Zalatnay Cini ügyét? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik