Szórakozás

Lady Gaga lenyúlta a japán túlélők pénzét?

Az énekesnőt azzal vádolják, hogy zsebre tette a saját maga által, a japán katasztrófa túlélőinek megsegítésére tervezett karkötőből befolyt összeg egy részét.

Egy michigani ügyvédi iroda öt millió dollárra (csaknem egymilliárd forintra) perelte be Gagát, azt állítva, hogy a világsztár csalt a rászorulók megsegítésére befolyt összeg elszámolásakor, ugyanis nem volt hajlandó elárulni, hogy a karkötők alapárából mennyit utalt át a túlélőknek, így azt gyanítják, hogy az énekesnő az adomány egy részét a saját bankszámlájára továbbította – írja a Radar Online.

A jótékonysági ékszert egyébként öt dollárért lehet megrendelni az énekesnő internetes oldaláról. A szállítás 4 dollárba került, plusz további hatvan centet kellett fizetni adó címén. Az egyszerű fehér karkötőn “Imádkozunk Japánért” felirat látható.

Lady Gaga korábban a Facebookon hívta fel közel harmincmillió rajongója figyelmét a segítségnyújtásra. “Fontos, hogy segítsünk és imádkozzunk Japánért” – mondta az énekesnő.

Gagának egyébként nem ez volt az első kezdeményezése, a haiti földrengés áldozatait saját tervezésű pólójának árusításával támogatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik