Szórakozás

VV Jerzy nyertesen jött ki a melegpornóból

A ValóVilág sztárja megkapta a lengyel állampolgárságot, egész alakos meztelen fotókat küldözgetnek neki a rajongói és nem zavarják a tükör előtti szexfotói.

“Megkaptam a lengyel állampolgárságomat. Hat éve küzdök ezért a papírért, de most végre megkaptam a másik felemet is” – mesélte a TabuTv riporterének a Szépfiú, aki a vérében érzi a lengyel gyökereket. A volt villalakó nemcsak az új okmánynak, hanem a rengeteg női rajongónak is örül. “Százezrével kapom az e-maileket, hogy szeretnének velem találkozni és randizni. Mindenki össze szeretne velem jönni, még ha nem is lehetne belőle kapcsolat, akkor esetleg alkalmi partnerként. Olyanokat írogatnak a lányok, amiket nem gondoltam volna, hogy képesek írni” – magyarázta Jerzy.

“Kaptam már egész alakos meztelen fotót, sőt néha egy-két rész is ki volt emelve. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem esik jól, de még sohasem használtam ki a helyzetet. Amikor odajönnek hozzám a lányok ismerkedni, mindig a VV-ről kezdenek el kérdezősködni, ez pedig annyira nem személyes téma és így nem lehet jól ismerkedni” – mondta el az internetes sztártévében a kigyúrt valóságshow-hős, aki azt fájlalja a legjobban, hogy nem a belső értékeire kíváncsiak az emberek. A Villában volt egy hölgy, aki Jerzy belső értékei után is érdeklődött, kapcsolatuk viszont mégsem folytatódott a show után. “Ha az Isten úgy akarta volna, akkor még mindig együtt vagyunk Gigivel, de a Villában mégis pontot tettünk a dolog végére. Azóta még nem beszéltük át, hogy mi történt ott, de nagyon jóban vagyunk azóta is” – árulta el Jerzy.

Az ex-chippendale fiú villaléte alatt több pikáns fotósorozat és videó is napvilágot látott róla. Jerzy több melegeknek szóló weboldalon is pózolt félre nem érthető szituációban: meztelen testtel, magát simogatva tűnt fel a világhálón. “Ezeket tényleg megcsináltam, azt is tudtam, hogy maximálisan ki fog derülni, ha bemegyek a Villába, de én ezt bevállaltam! Engem nem zavar, mert az emberek elfogadnak, és nem ítélnek el emiatt: mindenhol csak pozitív visszajelzéseket kapok” – osztotta meg Jerzy, aki azt vallja, hogy ebből a sztoriból is nyertesen jött ki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik